De bib sluit van 19 februari tot en met 2 maart 2021

Wij sluiten even de deuren om over te schakelen naar nieuwe bibliotheeksoftware. Op 3 maart ben je opnieuw welkom in de bib en kunnen wij jou nóg beter van dienst zijn. Wie in deze periode boeken of ander materiaal terug moet inleveren, mag deze wat langer houden. We verlengen de inlevertermijn, zodat je geen boete krijgt.

Wise

De bib schakelt over naar Wise, zo heet het nieuwe systeem. Het heeft heel wat voeten in de aarde om alle gegevens uit de oude software over te zetten naar de nieuwe software. Bovendien moeten wij de nieuwe software nog een beetje in de vingers krijgen. Daarom sluit de bib enkele dagen, deze dagen zal je Mijn Bibliotheek-account tijdelijk niet beschikbaar zijn. Op 3 maart gaan we opnieuw open. Tot binnenkort!