Wise

De bib sluit van 19 februari tot en met 2 maart 2021

Wij sluiten even de deuren om over te schakelen naar nieuwe bibliotheeksoftware. Op 3 maart ben je opnieuw welkom in de bib en kunnen wij jou nóg beter van dienst zijn. Wie in deze periode boeken of ander materiaal terug moet inleveren, m…

Lees verder

Vanaf 21 december 2020 kan iedereen die recht heeft op een lerarenkaart deze komen afhalen bij ons.

Lees verder
boeken

Aangepaste regeling voor uitleen bibliotheek

In het kader van de coronamaatregelen, besliste het gemeentebestuur om de uitleentermijn voor alle items van de bibliotheek te verlengen tot 1 september 2020.

Bezoekers die een boete aangerekend kregen voor de periode van 1 tot en met 15 juli, zullen vergoed worden voor het bedrag van deze periode en worden hiervan persoonlijk op de hoogte gebracht.

De items met een verlengde uitleentermijn dienen vóór 1 september ingeleverd te worden. Vanaf 2 september zullen de reguliere boetes worden aangerekend.

Let op!

De openingsuren van de bibliotheek zijn gewijzigd omwille van de coronacrisis. U kan bij ons terecht op dinsdag van 16 tot 19 uur, op woensdag van 14 tot 17 uur en op zaterdag van 9 tot 12 uur.

Lees verder
heropstart bib open

Heropening 9 juni 2020

Vanaf dinsdag 9 juni heropent de bibliotheek met (voorlopig) aangepaste openingsuren. Het is niet langer nodig of mogelijk om een boekenpakket te reserveren en vervolgens af te halen.
 

De bib is open op:
dinsdag van 16 tot 19 uur
woensdag van 14 tot 17 uur
zaterdag van 9 tot 12 uur

Lees verder
week van de opvoeding
youtube JBM 2020
Leesvirus
krantenarchief gratis