Boek
Nederlands

Schatgraven op de Bahama's

Thea Stilton (auteur), Barbara Pellizzari (illustrator), Chiara Balleello (illustrator)
+1
Schatgraven op de Bahama's
×
Schatgraven op de Bahama's Schatgraven op de Bahama's
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
De Thea Sisters maken een studiereis naar de Bahama's. Daar vinden ze een oude kaart van piraten. Zou het een schatkaart zijn? Ze gaan op onderzoek uit, maar ze zijn niet de enigen! Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.
Titel
Schatgraven op de Bahama's
Auteur
Thea Stilton
Illustrator
Barbara Pellizzari Chiara Balleello
Vertaler
Dorette Zwaans
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Italiaans
Oorspr. titel
Avventura ai Caraibi
Uitgever
Mechelen: Baeckens Stilton, 2020
173 p., [48] p. bijlage : ill.
ISBN
9789059248328 (hardback)

Besprekingen

De Thea Sisters, bestaande uit vijf muizenvriendinnen die leerling zijn van Thea Stilton, maken een studiereis naar de Bahama's. Daar vinden ze een oude kaart van piraten. Zou het een schatkaart zijn? De Thea Sisters gaan op onderzoek uit, maar ze zijn niet de enigen! Los te lezen 24ste deel van de serie 'Thea Sisters', dat komt na 'Stripspektakel - Avontuur in Vlaanderen'*. Vlot taalgebruik met de bekende volle, kleurrijke bladspiegel, vol gedetailleerde illustraties en in kleur gedrukte woorden. Moeilijke woorden worden met een sterretje aangegeven en verklaard aan de zijkant van de bladzijde. Voorin een karakterbeschrijving van de zes vriendinnen. In het verhaal is wat informatie over piraten verwerkt en achterin staan weetjes over de Bahama's, een aantal quizvragen en puzzels en knutsels. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.

Over Thea Stilton

Thea Stilton is een personage uit de televisieserie en boekenreeks Geronimo Stilton.

Thea is de jongere zus van Geronimo. Ze is journalist en fotograaf van De Wakkere Muis en is tevens schrijfster. Thea Stilton heeft op het Topford College (Walviseiland, behoort tot Muizeneiland) gezeten en geeft hier nu ook les.

Zie ook

  • Lijst van boeken van Thea Stilton

Suggesties